Kaminis për vizitë në Shkup

Pas nënshkrimit të Marrëveshjes për emrin, kryebashkiaku i Athinës, Jorgos Kaminis sot viziton vendin me ftesë të homologut të tij të Shkupit Petre Shilegov.

Marketing

Qyteti i Shkupit njofton se Kaminis do të marrë pjesë në përkujtimin e 55 vjetorit të tërmetit shkatërrues në vitin 1963 dhe kontributin vendimtar të shkencëtarëve dhe ekspertëve grekë në rindërtimin e qytetit.