Kanadaja, Meksika dhe Amerika nikoqire të Botërorit 2026

Kanadaja, Meksika dhe Shtetet e Bashkuara e kanë fituar të drejtën për ta organizuar Kupën e Botës në vitin 2026.

Marketing

Ato e mposhten kandidaturën e Marokut sot gjatë votimit në Kongresin e FIFA-s në Moskë

 

Marketing