Kandidati i BDI-së për kryetar të Komunës së Dibrës Hekuran Duka, takim me forumin rinor

Kandidati i BDI-së për kryetar të Komunës së Dibrës,z.Hekuran Duka, kryetari i degës së BDI-së në Dibër,z.Ylli Mirzo dhe shefi i shtabit komunal zgjedhor të BDI-së, z.Artin Spahiu, sot patën takim me anëtarët e Forumit Rinor të BDI-së në Dibër për të biseduar rreth kërkesave të tyre të cilat do të bëhen pjesë e Programit Zgjedhor.

Marketing