Karakamisheva: Qeveria ka sjell vendim të mangët për shpallje të referendumit

rofesoresha universitare Tanja Karakamisheva përmes një statusi në rrjetin social Facebook ka reaguar ndaj vendimit për shpalljen e referendumit që është dorëzuar në Kuvendin e Maqedonisë.

Marketing

Sipas saj vendimi për shpalljen e referendumit, Qeveria vendosi ta sjell në bazë të nenit 73 paragrafi 1 të Kushtetutës, pa i sqaruar popullit se prej kur Kuvendi ka të drejtë të ndryshon emrin, identitetin, kulturën dhe historinë maqedonase.

Më poshtë mund të lexoni statusin e plotë të profesoreshës Karakamisheva: