Karateisti gostivaras, Berat Jakupi morri pjesë në turneun me renome ndërkombëtare

Karateisti gostivaras, Berat Jakupi morri pjesë në turneun me renome ndërkombëtare “ Premier League Istanbul 2018”, ku me shumë sukses dhe meritë arriti të ngadhnjen medaljen e argjendtë në karate1. Ishte ky suksesi i radhës i Jakupit në arenën ndërkombëtare.

Marketing

Në vazhdim ua përcjellim video matarialin nga përballja e Jakupit me Iranianin Mahdi Khodabakhshi në garën finale, e cila u zgjodh si goditja më atraktive e turneut ndërkombëtar.