Katica Janeva mbetet ne paraburgim

Këshilli Penal pranoi propozimin e prokurores Vilma Ruskovska për zgjatjen e paraburgimit ish-shefes së PSP-së, Katica Janeva.

Marketing

“Këshilli Penal në kuadër të Gjykatës Themelore Penale Shkup, duke vepruar me mbi propozimin e Prokurorisë Themelore Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit për zgjatjen e paraburgimit të përcaktuar nga gjyqtari i procedurës paraprake më datë 21.08.2019 për K.J,, pas shqyrtimit dhe vlerësimit të propozimi miratoi vendim për aprovimin e propozimit dhe zgjatjen e paraburgimit prej 30 ditëve të tjera për shkak të ekzistencës së bazave të parashikuara në nenin 165, paragrafët 1”, thuhet në deklaratë.