“Katimerini”: Votimi në Parlamentin e Maqedonisë ka “shokuar” edhe qeverinë greke

Vetëm se tri ditë nga dorëheqja e shefit të diplomacisë greke, Nikos Koxijas dhe paralajmrimit të kryeministrit, Alesksis Cipras se nuk do të toleron mospajtime lidhur me çështjet që janë me interes kombëtar, janë shfaqur konflikte të reja në Qeverin greke, shkruan gazeta “Katimerini”, pas votimit në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë për nevojën e hapjes së ndryshimeve Kushtetuese.

Marketing

Pas votimit në Parlamentin e Maqedonisë, kryeministri grek Cipras e ka uruar homologun e tij Zoran Zaev, për, siç ka thënë ai arritjen e një hapi të madh të suskesit të përbashkët, gjegjësisht ndryshimeve Kushtetuese, sipas të cilave IJRM emërohet në Republika e Maqedonisë Veriore.

Marketing