Këngëtarët nga Mitrovica, sjellin këngën për Mitrovicën (video)

Këngëtarët nga Mitrovica, Gili, Linda Teuta, Enisi dhe Vullneti kane bërë një këngë për vendlindjen e tyre.

Marketing

Kënga është shumë emocionale dhe titullohet “Mitrovica”.

Pesë këngëtarët përmes kësaj kënge kanë sjell disa kujtime që i lidh me vendlindjen e tyre, Mitrovicën.

Këngë për Mitrovicën me herët ka kënduar edhe grupi “Marogona”.

https://www.youtube.com/watch?v=xRVzJ9lZMnI