Kërcënon kasapin për shkak se ishte i pakënaqur me shërbimin

I ati dhe i biri dje pasdite kanë hyrë ne një mishtore të Shkupit sepse nuk kanë qenë të kënaqur me shërbimin, në fillim ka është llafosur me shitësin. Më pastaj, njëri nga këto i është kanosur, duke nxjerr legjitimimin zyrtar nga MPB-ja dhe pistoletën.

Marketing

Pas ndërmarrjes së masave është vërtetuar se bëhet fjalët për B.A (29) nga Shkupi dhe babin e tij M.A (66), ndërsa rastin e ka paraqitur B.Q (37).

Ngjarjen personi B.Q e ka paraqitur rreth paditës në Sektorin për Punë të Brendshme – Shkup, ndërsa rasti ka ndodhur në mishtore në rrugën “Samarxhiska”. Menjëherë është lajmëruar Reparti për Punë të Brendshme, hetime kriminalistike dhe standarde profesionale pranë MPB-së.
Policia punon për zbardhjen e plotë të rastis.

Marketing