Kështu do jetë moti gjatë ditës në Maqedoni

Moti sot do të jetë kryesisht me shi dhe errëra.

Marketing

Temperatura maksimale e ditës do të jetë 27 gradë celsius, ndërsa temperatura minimale e ditës do të jetë 17 gradë celsius.