Kështu dukej vajza e Zaevit në karnavalet e Strumicës

Kryeministri Zoran Zaev nuk ishte maskuar natën e djeshme për karnavalet e Strumicës, por vajza e tij Alekandra Zaeva dhe i dashuri i saj nuk hezituan për tu maskuar.

Marketing

Karnavalet e Strumicës janë një nga ngjarjet më interesante në rajon dhe çdo vit tërheq një numër të madh të vizitorëve nga e gjithë bota, ndërsa renditen në një ndër shtatë ngjarjet më kreative në Evropë,si dhe gjendet në listën e 20 karnavaleve më të mira në botë.

 

Foto nga profili i instagramit të Zaevës