Kështu e fillon javën drejtori Ardijan Muça

Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça përmes disa fotografive njofton se si fillon java në institucionin që ai drejton.

Marketing

Sa punë dhe mund nevojitet që parqet ku argëtohen banorët e lagjeve të Shkupit, të duken në formën më të mirë dhe më të bukur.

‘Paçi një javë të mb☀rë miq!
Për të qenë parqet 🏞 në formë të bukur e të duhur ashtu siç dëshiron ti 😉, ne me kolegët e fillojmë kështu javën – me kaq shumë dokumente 📄, mbledhje 👩💻 si dhe vullnet që në orët e hershme të së hënës 🙌🏻., ka shkruar Muça në facebook.