Këto produkte të kozmetikës duhet ruajtur në frigoifer

Në ditët e nxehta të verës, asgjë nuk na shijon më shumë se një gotë uji i ftohtë apo një frut i freskët nga frigoriferi.

Marketing

Në këto moment kujtohemi sa me fat jemi që mund të vendosim gjithçka në këtë pajisje çudibërëse që arrin t’i ruajë ata të freskët dhe t’i mbrojë nga prishja.
Por kur themi gjithçka, nënkuptojmë me të vërtetë gjithçka.

Shumë femra ndoshta nuk e çojnë në mend se në frigorifer mund të ruajnë produktet e tyre kozmetike më të dashura.

Disa prej këtyre produkteve nuk përmbajnë konservues për parandalimin e zhvillimit të baktereve, prandaj ruajtja në frigorifer është mëse e domosdoshme pasi i mbron nga oksidimi dhe rrit efikasitetin e tyre, shkruan Living.

2.Kremi i zonës së syve

3.Vajërat esencialë natyralë si vaji i arrës së kokit, bajameve, vaji i kastorit etj.

4.Manikyri

5.Rimeli

6.Buzëkuqi dhe zbutësi i buzëve

7.Kremi kundër diellit

8.Toniku i fytyrës

Marketing