Kjo foto nga marrëveshja Maqedoni-Greqi krahasohet me një moment të rëndësishëm nga historia shqiptare

Firmosja e marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë ka bërë jehonë të madhe në mediet botërore dhe rajonale.

Marketing

Një shkrim interesant vjen nga gazeta e përditshme kosovare Koha.net e cila përmes një fotografie interesante, kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaev dhe zv kryeministrin për çështje evropiane Bujar Osmani dhe ministrat tjerë i krahason me figura të ndritshme të historisë shqiptare.

Më poshtë mund të shihni foton me bashkë me përshkrimin e saj

 

Marketing