Kolaps bankar në SHBA, Sharon Stone thotë se humbi ‘gjysmën e parave’

Sharon Stone thotë se ajo “humbi gjysmën” e pasurisë së saj për një “gjë bankare”, me sa duket duke iu referuar pasojave nga kolapsi i Silicon Valley Bank.

Marketing

Aktorja dhe aktivistja, mori pjesë në një mbrëmje të paharrueshme në Beverly Hills të Fondit të Kërkimit të Kancerit të Grave të së enjtes, ku ajo ishte marrëse e Çmimit të Guximit dhe iu drejtua turmës së mbushur me yje. Ajo foli për organizatën dhe kontributet e saj në kërkimin e kancerit, duke futur komente personale në komentet e saj, duke përfshirë ato për financat e saj.

Ndërsa inkurajoi të pranishmit që të dhurojnë më shumë për bamirësinë, ajo tha, duke qarë, “Unë e di se gjëja që duhet të marrësh dhe të kuptosh se si t’i dërgosh paratë është e vështirë. Unë jam një idiot teknik, por mundem të shkruaj një çek. Dhe tani, edhe ky është guxim, sepse e di se çfarë po ndodh. Sapo humba gjysmën e parave të mia për këtë gjë bankare dhe kjo nuk do të thotë se nuk jam këtu.”

Ajo nuk deklaroi saktësisht se çfarë “gjë bankare” do të thoshte, por më pak se një javë më parë, Silicon Valley Bank u rrëzua, duke shënuar dështimin e dytë më të madh të bankës në historinë e SHBA. Ajo ka rezultuar në luhatshmëri të tregut financiar.

Marketing