Komisioni i propozon kuvendit që Gruevskit ti merret mandati

Komisioni për rregullore, mandat dhe imunitete votoi për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevskit. Shumica e deputetëve në sallën e komisionit votuan për marrjen e mandatit.

Marketing

Pesë deputetë nga gjithësej nëntë votuan “pro” marrjes së mandatit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Tani procedura kalon në seancë plenare.