Komisioni për çështje evropiane miratoi Marrëveshjen me Greqinë

Komisioni për çështje Evropiane në Kuvend, e nisi dhe e përfundoi debatin për Ligjin mbi ratifikimin e marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë për çështjen e emrit.

Marketing

Në seancë morri pjesë ministrja e mbrojtjes Radmilla Sheqerinska, ambasadori i Holandës dhe përfaqësues të tjerë të korit diplomatik ndërsa mungoi VMRO-DPMNE.

Parlamenti pritet që nesër në ora 11 ta ratifikojë marrëveshjen, pas së cilës Greqia do të njoftohet dhe do të duhet ta informojë Këshillin e BE-së.

Marketing