Kompanitë gjigande turke fillojnë fushatë embargoje ndaj Amerikës

Kompanitë më të rëndësishme të Turqisë mbështesin fushatën e embargos së reklamave ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Marketing

Kompanitë më të rëndësishme të Turqisë mbështesin fushatën e embargos së reklamave ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikë.

Pas Turk Telekomit ka ardhur një deklaratë edhe nga Linjat Ajrore Turke (THY).

Kjo kompani deklaroi se nuk do tu japin reklamë institucioneve me seli në Amerikë.

Këshilltari për Media i Linjave Ajrore Turke, Jahja Ystyn (Yahya Üstün) në një mesazh të postuar në median sociale shkroi: “TYH-ja zë vend pranë shtetit dhe popullit tonë. Në lidhje me këtë, direktivat e nevojshme u janë dhënë agjencive tona (#ABDyeReklamVerme)”.

Marketing