Ballina Aktuale Komuna Çair në aksion, largon gardhet e hapësirave të uzurpuara (Video)

Komuna Çair në aksion, largon gardhet e hapësirave të uzurpuara (Video)

Është e drejtë e çdo qytetari të ketë qasje deri tek hapësirat publike në vendbanimin e tij dhe obligim moral i të gjithëve që të përkujdesemi për mirëmbajtjen e këtyre hapësirave. 🌇

Marketing

Si rezultat i kësaj, angazhuam ekipet e inspektoratit komunal për të larguar gardhet e vendosura dhe për ti dhënë fund uzurpimit të të mirave të përgjithshme. 🛠

Jemi të vetëdijshëm se kemi edhe shumë punë për të bërë por me ndihmën tuaj po ecim përpara me hapin e duhur. Ndaj mos të zaptojmë hapësirat që janë pasuri e fëmijëve tanë.

Marketing
Exit mobile version