Komuna Çairit me aksion për largimin e gardheve private

Komuna e Çairit sot ka filluar të largojnë gardhet private që kufizojnë të drejtën e qytetarëve për të parë sa më shumë gjelbërim edhe në territorin përgjatë rrugës “Xhon Kenedi”.

Marketing

Kryetari i kësaj komune në rrjetin social Facebook ka shkruas se vazhdojnë të punojnë me përkushtim për hapësira të gjelbërta të lira në të mirë të shëndetit të qytetarëve dhe bukurisë së ambientit jetësor.

Marketing