Komuna e Çairit filloi punimet për vendosjen e sinjalizimit horizontal (FOTO)

Duke qenë plotësisht të fokusuar për të rritur nivelin e sigurisë në komunikacionin rrugor, Komuna e Çairit filloi punimet për vendosjen e sinjalizimit horizontal në rr. Bllagoja Paroviq, Metodija Mitevski, Llazar Trpovski dhe August Cezarec, proces të cilin nga afër e mbikqyri Kryetari i Komunës Visar Ganiu.

Marketing

Njoftojmë se gjatë javës së ardhshme në po të njejtat rrugë dhe në të gjitha pikat kritike të lagjes Fushë Topanë do të vendoset edhe sinjalizimi i duhur vertikal.