Komuna e Çairit ka një informacion për banorët e saj

Komuna e Çairit me anë të në një njoftimi i informon qytetarët e saj me rastin e 18 gushtit ditës së ARM-së në kazermen Ilindet do të gjuhet me armë.

Marketing

Në njoftim mes tjerash thuhet

Të nderuar qytetarë, përcjellim deri tek ju njoftimin se me datë 17.08.2018 (E Premte), me rastin e 18 gushtit – Ditës së ARM – së, do të gjuhet me artileri në kazermën “Ilinden”.

Në periudhën prej orës 15:00 deri në orën 18:00 do të ketë të shtëna provë me një gjuajte nga 6 armë artilerike (obusë), ndërsa ndërmjet orës 19:00 dhe 19:30 do të ketë gjuajte artilerike nderi me gjuajtjen e 10 breshërive nga 6 armë artilerike.

Marketing