Komuniteti që jeton në rrugën e trenit, pamje fantastike

Në qytetin e vjetër të Hanoit, në një shëtitje të shkurtër nga Liqeni Hoan Kiem, është një rrugë ndryshe nga çdo tjetër që do të shihni ndonjëherë.

Marketing

Shumica e njerëzve i referohen asaj thjesht si Rruga e Trenit. Për himanët që jetojnë përgjatë kësaj pjese, ajo është shtëpia e tyre. Vendi ku fëmijët luajnë, lavanderi varet, burrat brohorisin dhe gratë bëjnë thashetheme.

Ky komunitet vjen nga Vietnami dhe bëjnë një jetë normale, por në një vend të çuditshëm, aq edhe të rrezikshëm.
Një shëtitje e paharruar ku aroma e shijshme del nga dritaret e kuzhinës, ndërsa smogu varet në ajër dhe lë një shije të thatë në gjuhën tuaj. Rruga e trenit është po ashtu si shumë rrugë të tjera të ngjashme në të gjithë Vietnamin.