Kontesti i emrit, Zaev: Sa jemi afër po aq jemi larg zgjidhjes (VIDEO)

Ndërkohë kryeministri Zoran Zaev i pyetur rreth zgjidhjes së çështjes së emrit, u shpreh: se sa jemi afër, po aq jemi dhe larg”.

Marketing

Megjithatë sipas tij më e rëndësishme është që të gjendet një zgjidhje e cila me automatizëm nënkupton edhe anëtarësim në NATO dhe marrjen e datës për fillimin e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Marketing