Ballina Aktuale Kosova e dëkoron këshilltarin e Erdoganit

Kosova e dëkoron këshilltarin e Erdoganit

Këshilltari i Presidentit Erdogan, Sabri Demiri është dekoruar nga Republika e Kosovës me titullin “Ambasador i Vullnetit të Mirë”.

Marketing

Në emër të institucioneve të Republikës së Kosovës dekoratën ja dorëzoi Ambasadori Avni Spahiu, më që rast shfrytëzoi rastin që edhe njëherë ta falënderoi përzemërsisht z.Demiri për punën dhe përkushtimin e tij ndaj Kosovës”, thuhet në njoftimin e ambasadës së Kosovës në Ankara të Turqisë.

Exit mobile version