Kosovë, projektligjet për FSK-në sot në Kuvend

Kuvendi i Kosovës nga ora 10:00 mban sot seancën plenare, ku në rend dite do të jenë në shqyrtim edhe projektligjet e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Marketing

Kuvendi i Kosovës mban sot seancën plenare, ku në rend dite do të jetë në shqyrtim edhe 3 projektligjet e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Mbetet të shihet nëse Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Vetëvendosje do të marrin pjesë në seancën e sotme plenare ku do të shqyrtohen pikat tjera të rendit të ditës.

Bojkotimi i seancave të rregullta plenare nga këto dy parti, ka bërë që edhe në mbledhjen e fundit të mos votohen disa nga projektligjet për mungesë kuorumi.

Marketing