Kovaçevski demaskon fushatën “Jo Rusisë”

Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në një intervistë për Alsat-M çmonton slloganin e BDI-së duke pohuar që Maqedonia e Veriut ka kapacitet si vend antarë i NATO-së për të menaxhuar çdo parregullësi në procesin zgjedhor.

Marketing

” Çdo gjë ka të bëj me kampanjën zgjedhore, unë besoj që shteti si vend antarë i NATO-së dhe partneritet të fortë me SHBA-të, ka kapacitet të menaxhojë dhe përgatisë zgjedhjet duke minimizuar problematikat e mundëshme”, ka deklaruar Kovaçevski.

Lideri i LSDM-së ka shtuar se apostrofimi i Rusisë, Koresë apo çfarëdo lloj gjuhe që është kundër politikave shtetërore dhe lidhjeve me partnerët aleatë, përdoret vetëm si fushtë zgjedhore për përfitime elektorale dhe partiake.

Për më tepër, ju ftojmë të ndiqni sekuencën nga intervista e Dimitar Kovaçevskit nga studioja televizive e Alsat-M.

Video