Koxias do të publikoj 33 dokumente se si qeveritë e mëparshme kanë biseduar për emrin

Ministri grek për punë të jashtme Nikos Kocias ka kërkuar deklasifikimin e 33 dokumenteve të cilat sipas paralajmërimeve, do të jenë ‘bomba’ të vërteta se si janë udhëhequr bisedimet mes Maqedonisë dhe Greqisë nga ana e qeverive të mëparshme.

Marketing

Dokumentet janë nga viti 1992 deri më sot dhe të njëjtat duhet të tregojnë se si kanë qenë propozimet për zgjidhje. Kërkimi për deklasifikim është miratuar, ndërsa Kocias publikimin pritet ta bëj nesër.