Krasniqi dhe Tahiri: Kemi mbijetuar armën më mizore të luftës, përdhunimin

Heroinat, gratë e mbijetuara të dhunës seksuale, Vasfije Krasniqi -Goodman dhe Shyrete Tahiri – Sulejmani, kanë rrëfyer për tmerrin që kanë përjetuar në luftën e fundit të Kosovës, duke kërkuar drejtësinë ende të paardhur.

Si armën më mizore siç e quajtën ato, ishte përdhunimi, me ç’rast Vasfije Krasniqi-Goodman, tha se i ka mbijetuar.

Marketing

“Qëndroj para gjithë njerëzve të botës për t’i rikujtuar që Kosova asnjëherë s’ka luftuar për hakmarrje apo për shkatërrim të të tjerëve. Ne kemi luftuar për liri nga regjimi i Millosheviqit dhe krimet që u kryen ndaj popullit tonë”, tha Krasniqi në Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë.

https://m.facebook.com/watch/?v=398379829682292&paipv=0&eav=Afba28dAjEMo1K0RsmK5gDrX-jvAbkJiM3Rr9Da2sP239o8erBPcTPLVRbqwLMb46qo&wtsid=rdr_0ZbeLwlbLFFDPlJBN&ref=embed_video&_rdr