Kreshnik Bekteshit i lind djalë, bëhet baba të dytën herë

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi është bërë baba për herë të dytë, pasi bashkëshortja e tij ka lindur djalë.

Marketing

Lajmi është konfirmuar nga vetë ministri i cili ndihet i bekuar për këtë gëzim të madh në familje.

“Jam njeriu më i lumtur në botë, Zoti na bekoi për së dyti herë me fëmijë.
Hana u bë me vëlla,unë dhe Yllka me djalë!
Faleminderit Zotit dhe ty Yllka që më ke dhënë titullin më me vlerë, të jem baba.
Mirë se erdhe mes nesh bir!”

Marketing