Kreu i Kërçovës Dehari uron besimtarët musliman për Fitër Bajram

Të nderuar qytetarë të komunitetit mysliman. Së pari qoftë i pranuar tek Zoti agjërimi juaj, vendosmëria dhe qëndrueshmëria në privimin nga buka e nga uji këtyre ditëve të gjata.

Marketing

Për këtë muaj të shenjtë të Ramazanit pafundësisht u shpërblefshi nga i Gjithmëshirshmi dhe të gjitha ibadetet e lutjet tuaja i Madhërishmi jua bëftë kabull!
Ndaj edhe përzemërsisht ju uroj:

GËZOFSHI FITËR BAJRAMIN !
TË MIRA E BEGATI PAÇI NË FAMILJET TUAJA !
#FatmirDehari

Marketing