Ballina Aktuale Kryeministri Zaev sonte feston në Manastir ftesën e NATO-s

Kryeministri Zaev sonte feston në Manastir ftesën e NATO-s

Kryeministri Zoran Zaev do të marrë pjesë në festimin e madh qytetar “Ecim përpara – Maqedonia në NATO dhe BE”, në Manastir, njoftojnë nga qeveria.

Marketing

Përveç Manastirit, për ftesën e NATO-s do të festohet edhe në 14 qytete të tjera në gjithë Maqedoninë.

Exit mobile version