Kryeparlamentari Xhaferi nënshkroi ratifikim e marrëveshjes për emrin (FOTO)

Kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi ka nënshkruar ratifikimin e marëveshjes që do t’i jep fund kontestit shumëvjeçar për emrin e shtetit.

Marketing

Gjatë nënshkrimit Xhaferi ka thënë:

Momenti historik i votimit të Ligjit për ratifikimin e Marrëveshjes finale për zgjidhjen e dallimeve të përshkruara në rezolutat 817 (1993) dhe 845 (1993) të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, për ndërprerjen e vlefshmërisë së Marrëveshjes së përkohshme nga viti 1995 dhe për vendosjen e partneritetit strategjik ndërmjet palëve, kontributi jonë historik në stabilitetin, paqen dhe perspektivën euroatlantike të Republikës së Maqedonisë dhe të gjithë rajonit.

 

Marketing