KSHZ: Deri në ora 13:00 jehona e votuesve 20.45 për qind

Në të gjitha vendvotimet, votimi po rrjedh pa probleme. Vetëm një vendvotim në Studeniçan nuk është hapur dhe atje nuk do të votohet.

Marketing

Ndërkohë që jehona e votuesve deri në ora 13:00, ka arritur në 20.45 për qind. Dalje më e madhe është regjistruar në Prilep 35.2 për qind dhe Novaci 33.12 për qind.