KSHZ: Deri në ora 15:00, jehona e votuesve arrin në 30.34 për qind (VIDEO)

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njofton se deri në ora 15:00 të drejtën e tyre të votës e kanë shfrytëzuar 30.35 për qind e votuesve.

Marketing

Jehona më e madhe e votuesve është regjistruar në Demir Kapi (49.17 %), Kriva Pallankë, Krushevë, Makendoski Brod.

Jehona më e ulët regjistrohet në Bogovinë (10.49 për qind), Zhelinë dhe Qendër Zhupë.