Kthesë para referendumit? Pas takimit me Matis, Ivanov nuk kritikon më marrëveshjen e Prespës ?!

????????????????????????????????????

Kthesë në vokabularin e presidentit Ivanov ose lëshim i rastësishëm? Në komunikatën nga kabineti i presidentit për takimin me Ministrin e Mbrojtjes të SHBA-së, mungon qëndrimi kundër Marrëveshjes së Prespës.

Marketing

Për javë të tëra, pothuajse në çdo takim të presidentit Gjorge Ivanov me shtetas të huaj, në kumtesat e kabinetit të tij dominonte një fjali në të cilën thuhej: Unë jam për NATO dhe BE, por Marrëveshja e Prespës është e papranueshme.

Rastësisht apo jo, një formulim i tillë, madje një referencë për referendumin apo Marrëveshjen e Prespës, mungon në kumtesën e sotme nga takimi me mysafirin e lartë amerikan James Matisse.

Marketing