Kush është aktorja më e pasur në botë? Top 15 yjet më të pasura të filmit

Aktorët dhe aktoret janë ndër njerëzit më të famshëm në glob që do të thotë se këta yje ikonik të filmave janë në gjendje të komandojnë miliona dollar në mënyrë që të marrin rolet që bëjnë.

Marketing

Por këtë vit, kush janë aktoret më të pasura në botë?

Kjo është një listë e aktoreve më të pasura në film, sipas CelebrityNetWorth, transmeton Indeksonline.

1 . Reese Witherspoon – 400 milionë dollarë
2 . Jennifer Lopez – 400 milionë dollarë
3 . Lady Gaga – 320 milionë dollarë
4 . Jennifer Aniston – 320 milionë dollarë
5 . Mary Kate dhe Ashley Olsen – 250 milionë dollarë secila
6 . Nicole Kidman – 250 milionë dollarë
7 . Sandra Bullock – 250 milionë dollarë
8 . Julia Roberts – 250 milionë dollarë
9 . Charlize Theron – 200 milionë dollarë
10 . Gwyneth Paltrow – 200 milionë dollarë
11 . Scarlett Johansson – 165 milionë dollarë
12 . Meryl Streep – 100 milionë dollarë
13 . Natalie Portman – 90 milionë dollarë
14 . Kate Winslet – 65 milionë dollarë
15 . Emma Stone – 40 milionë dollarë.

Marketing