Kuvend, kalon edhe amendamenti 35

Me 10 vota për dhe 2 kundër, Komisioni për Çështje Kushtetuese ka miratuar amendamentin 35 për ndryshimin e Kushtetutës.

Marketing

Ky draft-amendament obligon Maqedoninë (e Veriut) që të respektoj sovranitetin, integritetin territorial dhe vullnetin politik të shteteve fqinje.

Në radhë është amendamenti 36 për angazhimin e shtetit ndaj diasporës dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe historike të popullit maqedonas.