Kuvendi miratoi vendimin, me 30 shtator do të ketë referendum

– Kuvendi ka sjell vendimin për shpalljen e referendumit me 68 vota pro.

Marketing

“Qytetarët do të përgjigjen pyetjes: A jeni për anëtarësim në BE dhe NATO me pranim të Marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë”.

Referendum do të mbahet më 30 shator 2018.

Marketing