Ky ëahtë vendi më i arsimuar në botë

Lista e vendeve më të arsimuara në botë, me në krye Singaporin, pasqyron një njohje globale të vlerave te arsimit, sipas “Wealth”.

Marketing

Vende si Finlanda, Koreja e Jugut dhe Zvicra, të cilat zënë pozicionet kryesuese, së bashku me vendet e tjera në dhjetëshen e parë, shfaqin një përkushtim të larmishëm në të gjithë kontinentet për të edukuar qytetarë të arsimuar.

Kjo shumëllojshmëri tregon besimin universal në arsim, si një gur themeli për progresin dhe prosperitetin shoqëror.