Ballina Aktuale Ky është programi i ri i VMRO-DPMNE-së

Ky është programi i ri i VMRO-DPMNE-së

Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së ka bërë të ditur se partia e tij është duke përgatitur programin e ri zgjedhor, “Besëlidhja e re”.

Marketing

Nga Manastiri, Mickoski porositi se politika është proces dinamik, dhe se njëherë fiton, e herën tjetër humb.

Ai thekson se janë duke i analizuar gabimet e së kaluarës dhe në bazë të këtyre gabimeve, sjellin konkluzione se si të vazhdohet më tutje.

Mickoski e përmbyll me mendimin se kanë marr mësime nga gabimet e së kaluarës.

Marketing
Exit mobile version