Ky është vendimi i Gjykatës për Pjetër Ndrecajn që vrau gruan dhe vajzën

U dënuar me 23 vite për vrasje dhe 2 vite për armëmbajtje pa leje.

Marketing

Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur fajtor Pjetër Ndrecaj për vrasjen e dyfishtë, duke e dënuar me 23 vite për vrasje dhe 2 vite për armëmbajtje pa leje.

Gjykatësi Gëzim Pozhegu, tha se në këtë burgim do t`i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.

Ndërsa pala e dëmtuar u udhëzua në kontest civil.

Marketing