Ky shtet evropian prosteton kundër orarit të punës 12 orë

Rreth 100,000 vetë kanë protestuar sot në Vjenë kundër orarit të ri të punës, që qeveria austriake ka ndërmend të ofrojë dhe mund të jetë deri në 12 orë në ditë.

Marketing

Bashkimi i Sindikatave Austriake, pavarësisht fillimit të pushimeve verore në shkolla, arriti të mobilizojë një numër të madh njerëzish që u ngritën kundër qëllimit të qeverisë.

Marketing