Lahet sipërfaqja te sheshi “Skënderbeu” në Shkup (FOTO)

Komuna e Çairit në Shkup ka njoftuar se shërbimet e Ndërmarrjes Publike “Higjiena Komunale” të kryesuara nga ana e drejtorit Abdusamed Shabani sot kanë realizuar pastrimin e përgjithshëm dhe larjen e sipërfaqes së sheshit “Skënderbeu” në Shkup.

Marketing

Apelohet që edhe qytetarët të kenë kujdes të vazhdueshëm për higjienen në vendet publike.