Lajm i mirë për vizitorët e Çarshisë së Shkupit, ja çfarë do të ndodhë atje

Së shpejti pritet që gjitha konstruksionet me dërrasa dhe konstruksione metalike që janë vendosur në Çarshi nga dyqanet do të hiqen dhe pastrohen nga autoritetet.

Marketing

Do të rikthehet pamja e vjetër autoktone dhe vendosja e karrigeve dhe tavolinave do të lejohet vetëm mbi kallderma, por jo edhe mbi konstruksionet e vendosura jashtëligjore.

Për këtë pronarët e dyqaneve do të njoftohen me kohë nga autoritetet dhe mos heqja e tyre do të ndëshkohet sipas ligjit.