Lëndohen dy minatorë gjatë gërmimit të mineraleve në Toranicë

V.M. (41) nga fshati Duraçka Reka dhe N.S. (40) nga Kriva Pallanka, minatorë në minierën Toranicë afër Kriva Pallankës janë lënduar dje nga rrëshqitja e dheut gjatë minimit të një miniere.

Marketing

Siç kumtoi MPB-ja, dje rreth orës 14:40 në Shtëpinë ligjvënëse Kriva Pallankë që të dy janë sjellë për dhënie të ndihmës mjekësore.

Është kryer ekspertizë në vendin e ngjarjes nga ana e shërbimeve të policisë, inspektorëve të punës, një inspektori shtetëror të minierave dhe një përfaqësuesi të minierës.

Marketing