Ballina Showbiz Leonora Jakupi dhe Lok Komoni i këndojnë Drenicës e Dukagjinit

Leonora Jakupi dhe Lok Komoni i këndojnë Drenicës e Dukagjinit

“Jam Drenicë, jam Dukagjin”, solli në bashkëpunim Leonora Jakupin dhe Lok Komonin.

Marketing

Kënga u lansua në Yutube, për nder të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës. Dëgjojeni më poshtë!  https://youtu.be/R0yCHI_a9X0

Marketing
Exit mobile version