Leonora Jakupi pranë arkivolit të babait

Dje nga Shqipëria kanë ardhur eshtrat e kolonel, Ahmet Krasniqit dhe Qazim Jakupit të cilët sot do të rivarrosen në varrezat e dëshmorëve në Prishtinë.

Marketing

Homazhet për ta aktualisht po mbahen në Kuvendin e Kosovës, ku të pranishëm janë edhe familjarët e dëshmorëve. Ndër ta, edhe vajza e Qazim Jakupit, këngëtarja Leonora Jakupi e cila bashkë me nënën, vëllain dhe motrën e saj po qëndrojnë përbri arkivolit të babait.

Marketing