Lëshohet urdhër arresti ndërkombëtar për Gruevskin

Gjykata mori vendimin për urdhër arrest ndërkombëtar për Nikolla Gruevskin dhe hyn në fuqi menjëherë.

Marketing

Ministria e Brendshme ka hartuar urdhrin dhe në faqen e saj të internetit qëndron urdhër arrest ndërkombëtar.