Lëvizja për ndryshim pret nga qeveria greke raportim për rastin me diplomatët rus

MPJ-ja greke nga Zaev të kuptojë se cilët biznesmenë grek janë munduar të marrin ryshfet dhe nga kush kanë dashur të marrin, kërkojnë nga Lëvizja për ndryshime.

Marketing

Zëdhënësi i partisë – koalicion i PASOK dhe E Majta demokratike, Pavlos Hristidis, në deklaratë të shkruar thotë se presin nga qeveria greke raportim për rastin me diplomatët rus, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

“Ministria e Punëve të Jashtme duhet ta bëjë atë që është e dukshme. Të hyjë në kontakt me Zaevin që ta kuptojë se cilët biznesmenë grek janë munduar të marrin ryshfet dhe nga kush. Ende presim raportim për atë që ndodhi me diplomatët rusë”, thotë zëdhënësi i Lëvizjes për ndryshime.